'Anne'ye Monte Carlo’da Eşi Benzeri Görülmemiş Lansman

'Anne' dizisinin yurt dışı tanıtımı için eşi benzeri görülmemiş bir lansmana imza atıldı!
Giriş Tarihi : 20.10.2016 - 11:28
Güncelleme Tarihi : 20.10.2016 - 11:28
'Anne'ye Monte Carlo’da Eşi Benzeri Görülmemiş Lansman

Cansu Dere ve Vahide Perçin’in başrollerini paylaştığı Star Tv’nin iddialı yapımı Anne dizisinin yurt dışı pazarlama ve satış faaliyetlerini “Mother” adıyla yürütülen Global Agency, Anne dizisinin yurt dışı tanıtımı için eşi benzeri görülmemiş bir lansmana imza attı.

Dünyanın en büyük televizyon fuarı olan MIPCOM için 80 farklı ülkeden Cannes’a gelen uluslararası dizi alıcıları, Cannes’dan Monte Carlo’ya özel helikopterlerle götürüldü. Nikki Beach’de ağırlanan misafirler, Anne dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere ile bir araya geldi. İstanbul’da devam eden yoğun set programına 1 gün ara vererek Cannes’a a gelen Cansu Dere, hem katılan tüm yabancı misafirler ile fotoğraf çektirdi hem de yabancı basının sorularını yanıtladı.  Balmain elbisesi ile davete katılan Cansu Dere, davetliler tarafından çok beğenildi.

Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstlendiği MEDYapım-MF Yapım ortak yapımı olan dizinin çekimleri devam ediyor. Başrollerini Vahide Perçin, Cansu Dere ve küçük oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor.