Eğinli Bahattin Lunapark’ta

Eğinli Bahattin Lunapark’ta
Giriş Tarihi : 26.09.2013 - 12:00
Güncelleme Tarihi : 26.09.2013 - 12:00
Eğinli Bahattin Lunapark’ta

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını ise Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu Selin Tunç’un yazıp Hatice Memiş’in yönettiği ve başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Aramızda Kalsın, büyük beğeni toplayan ilk bölümünün ardından ikinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Bahattin “çocukla çocuk” oluyor!
Geçtiğimiz bölüm annesinin kendisine bıraktığı emaneti almak için İstanbul’a gelen Yadigar ve Hüsne’nin İtalya’dan dönen kardeşiyle birlikte tüm yaşamları değişen Bahattin ve Hüsne, bu bölümde de karşımıza çok eğlenceli sahneler ile çıkıyor.

Fotoğraflar için TIKLAYIN!

Yadigar’ın oğlu Yunus’un emaneti öğrendiğini söylemesi Hüsne ve Bahattin’i korkutur. Yunus’u kendi taraflarına çekmeye çalışan ve emaneti gerçekten öğrenip öğrenmediğinden emin olmak isteyen Bahattin; Yunus’u Lunapark’a götürür. Yunus’un ağzından laf almak için istediği her şeyi yapan Bahattin’in istediğine ulaşıp ulaşamayacağı bu akşam ekrana gelecek bölümde ortaya çıkacak.

Bahattin’in hesapları çarşıya uymuyor
Emanet konusunda evdeki hesapları çarşıya uymayan Hüsne ve Bahattin durumu idare etmeye çalışırken emanet meselesi hiç ummadıkları bir anda Civan da tarafından öğrenilecek ve sır olmaktan çıkacaktır. Yadigar ve Civan’ın gelişi ile Celepoğlu ailesinin evinde tüm taşlar yerinden oynayacak artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.