Aslı ve Barış’ın aşkı çok sevildi!

Ateşböceği altıncı bölümü ile tüm kategorilerde birinci olarak başarısını bu hafta da sürdürdü...
Giriş Tarihi : 04.08.2017 - 10:33
Güncelleme Tarihi : 04.08.2017 - 10:33
Aslı ve Barış’ın aşkı çok sevildi!

Dizi, dün gece altıncı bölümü ile tüm kategorilerde birinci olarak başarısını bu hafta da sürdürdü.

Ateşböceği, dün gece yayınlanan bölümünde Tüm Kişiler kategorisinde 5,30 izlenme oranı ve 17,80 izlenme payı, AB kategorisinde 5,09 izlenme oranı ve 17,94 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 5,01 izlenme oranı ve 16,83 izlenme payı ile en çok izlenen yapım oldu.

Aslı ve Barış’ın yüzleşme sahnesi büyük beğeni topladı.
Aslı’yla Barış’ın birbiri ardına yaşadığı olaylar Barış’ın gerçeği itiraf etmesini giderek zorlaştırmaktadır. Barış ve Aslı her şeye rağmen duygularıyla yüzleşmenin şaşkınlığını henüz üstünden atamamışken, İlayda’nın çevirdiği pis bir oyunun içine düşerler. Artık söz konusu olan sadece kendi hayatları değil, ailelerinin de duygularıdır.  

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.