Hakan Hatipoğlu kendini www.startv.com.tr' ye anlattı...

Hakan Hatipoğlu kendini www.startv.com.tr' ye anlattı...
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Hakan Hatipoğlu kendini www.startv.com.tr' ye anlattı...
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin Selim'i, Hakan Hatipoğlu kendini www.startv.com.tr' ye anlattı....

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisine nasıl dahil oldun?


Dışarıdan baktığımda kendime polisliği yakıştırıyorum belki yapımcılar da böyle düşünmüştür. Bunun akabinde böyle bir teklif geldi. Bende bunu değerlendirmek istedim. Çünkü proje çok güzeldi, kanal doğruydu, yapım firması doğruydu benim için de iyi bir şey olacağını düşündüğüm için projeye dahil oldum.


Teklifi Aldığında ne düşündün?

Çok heyecanlandım. Serdar Akar'ın bu dizinin yönetmeni olması benim için çok büyük bir avantajdı. Benim için güzel bir başlangıç olacağını düşünüyordum, o yüzden düşünmeden teklifi kabul ettim.


Oyunculuk eğitimi aldın mı? Ya da Şuan anda oyuncu koçlarından yardım alıyor musun?

Daha önceden herhangi bir oyunculuk eğitimi almadım ama önümüzde ki yıllarda oyunculuk eğitimini alıp ve yeterince tecrübe kazandıktan sonra Türkiye’nin jönü olmak isterim.


Canlandırdığınız karakterden biraz bahseder misiniz?

Selim polis olarak çok başarılı bir  polis değil.Ama zekasıyla ve dış görünüşü ile teşkilatın yüzü olarak belirlenmiş biri. Dışarıdan bakıldığında aykırı ve rahat bir polis.  Aynı zamanda çapkında. Esasında rol benim için çok uygun.
 
İlk Çatışma Sahnesini Heyecanla Bekliyorum…


Rol gereği de olsa Polisliği heyecanlı buluyor musun?

Bence oldukça heyecanlı bir meslek polislik. İlk çatışma sahnesini merakla bekliyorum mesela. Bir çatışmanın içinde olmak o heyecanı yaşamak çok istiyorum.


Polis olmak esasında benim iç karakterime çok uygun!


Çocukken polis olma gibi bir hayalin varmıydı?


Ben hiç silahlarla büyüyen bir çocuk değildim tam tersi kitaplarla ansiklopedilerle büyüyen bir çocuktum. Ama devletin polis teşkilatına karşı çok büyük sempatim vardır. Gördüğüm en ufak hatayı bile onlara ihbar edecek kadar duyarlı bir insanım. O yüzden polis olmak esasında benim iç karakterime çok uygun bir rol.

Ama hiçbir zaman küçüklüğümde polis oluyum elime tabanca alıyım diye hiçbir şey yoktu ki şuan tabancayı elime aldığımda gerçek tabanca olmamasına rağmen heyecanlanıyorum.