Yıldız değişmedi, Dolunay birinci oldu!

Salı Gecesinin Vazgeçilmez Dizisi Dolunay, Zirvedeki Yerini Korudu.
Giriş Tarihi : 26.07.2017 - 10:34
Güncelleme Tarihi : 26.07.2017 - 10:34
Yıldız değişmedi, Dolunay birinci oldu!

Salı Gecesinin Vazgeçilmez Dizisi Dolunay, Zirvedeki Yerini Korudu.
Dizi, dördüncü bölümü ile AB, TOTAL ve 20+ABC1 kategorilerinde bu hafta da birinciliği elden bırakmadı.  

Dolunay dördüncü bölümü ile, Tüm Kişiler kategorisinde 5,68 izlenme oranı ve 19,21 izlenme payı, AB kategorisinde 4,94 izlenme oranı ve 18,52 izlenme payı ve 20+ABC1 Kategorisinde 5,19 izlenme oranı ve 18,11 izlenme payı  ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizi, #Dolunayetkisi etiketi ile sosyal medyada da çok konuşuldu.

Nazlı bu sırrı ne kadar taşıyabilecek?
Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarsar. Ferit Bulut’u geri almak ve sızıntıyı yapanı bulmak için bütün güçleri seferber eder. Nazlı bu süreçte Ferit’in en büyük destekçisi olur. Nazlı, belgeyi Demet’e sızdıranın kardeşi Asuman olduğunu öğrenince yıkılır, bu sırrı Ferit’e söylemek istese de bir türlü açıklayamaz. Demet ve Ferit, Bulut’un hisseleri sayesinde şirket içerisinde söz sahibi olmuştur. Ferit belgeyi sızdırana yavaş yavaş yaklaşırken yolun Nazlı’ya çıkacağından habersizdir.

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan eşlik ediyor.