Usta Yönetmen Veli Çelik'ten Göç Zamanı hikayesi

Usta Yönetmen Veli Çelik'ten Göç Zamanı hikayesi
Giriş Tarihi : 04.02.2016 - 11:49
Güncelleme Tarihi : 04.02.2016 - 11:49
Usta Yönetmen Veli Çelik'ten Göç Zamanı hikayesi

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı ‘Göç Zamanı’nın  ilk bölümü izleyicinin beğenisini kazandı. 

Usta yönetmen Veli Çelik, Mardin’de çekimleri tamamlanan dizi için ” Çok keyifli bir atmosferde çekimlerimizi yaptık. Mardin yöre halkı bize çok destek oldular. Seyirciye saygı duyarak çalışıyoruz. Göç Zamanı; İstanbul ve Doğu’nun sorunlarının buluştukları ve ayrıldıkları yerler, entresan bir hayat hikayesi anlatıyor. Dizininin bütünü hayaller ve umutlarla alakalı, hayallerin peşinden göç eden insanların öyküsünü tam olarak anlatıyor. Aslında bir bakıma başarıya yürüyüşün hikayesi de olacak “ dedi.

Çekimleri Mardin'de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı’nda,  zengin doğa ve kent görüntülerini barındıran sahneler,  usta yönetmen Veli Çelik’in yorumuyla ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimitar Popov'un katkılarıyla ekranlara geliyor. Son teknoloji ile çekilen dizi, 90’a yakın set çalışanı  ve kimi zaman 6 kameraya kadar çıkan çekim tekniğiyle fark yaratan bir görsel zenginliğe sahip. 

Göç Zamanı her Cumartesi saat 20.00’da Star ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.