Hayat Bazen Tatlıdır - Kim Kimdir?

Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan ve Hayat Bazen Tatlıdır’da başrollerini paylaşıyor.
Giriş Tarihi : 24.10.2016 - 11:01
Güncelleme Tarihi : 24.10.2016 - 11:01
Hayat Bazen Tatlıdır - Kim Kimdir?

Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan'ın başrollerini paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır'ın karakterlerini yakından tanıyalım.

Öğretmenlik hayatı boyunca doğru bildkilerini savunduğu için başına gelmeyen kalmayan Hayat Öğretmen’i güzel oyuncu Birce Akalay canlandıracak. Kanbolat Görkem Arslan dizide mafya babası rolünü üstleniyor. Ufuk Özkan’ı ise Hayat’ın çalıştığı okulun müdürü rolünde izleyeceğiz. 

HAYAT - Birce Akalay

Genç yaşta kaybettiği anne ve babasından edindiklerinden ödün vermeyen, onlar gibi eğitimci olmayı seçmiş idealist bir öğretmen. Tüm enerjisini kardeşi Gözde ve öğrencilerini yetiştirmeye adamış bu uğurda kendine özel bir hayat kuramamış  bir kadın. 

ŞERİF - Ufuk Özkan

Okulun gelirlerini kendi giderleri için kullanan, eğitimci sıfatlarından hiç birine sahip olmayan kurnaz bir okul müdürü… Okulun güzel öğretmeni Birtanem hanıma  olan aşkı ve hırsları sürekli başına bela olur.

PAŞA - Kanbolat Görkem Arslan

Eski bir mafya babası. Koray'ın abisi.

GÖZDE - Simay Barlas

Lise üçüncü sınıf öğrencisi. Bakımlı, gösterişli bir kız. Kolejde okurken Barkın adlı zengin çocuğun tacizine maruz kalmış, ablası ile devlet okuluna gelmiştir. Ablasına bir daha hiçbir okul arkadaşıyla beraber olmayacağına dair söz vermiş bu yüzden aşık olduğu Ronaldo’dan uzak durmayı seçmiştir. 

RONALDO - Deniz Can Aktaş

Okulun yakışıklı futbol aşığı genci… Ağır, efendi bir duruşu olmasına rağmen şakadan ve hareketten hoşlanır. Yıllarca sınıf arkadaşı Sevda’yı sevmiş ancak Sevda’nın zenginlik ve gösterişe olan merakı aralarına girmiştir. Sevda’ya karşı duyguları silinmeye başladığı sırada okula yeni bir kız öğrenci olarak gelen Gözde’ye aşık olur. 

KORAY - Anıl Tetik

Zengin bir ailenin tek çocuğu. İlgisiz ve sorunlu bir ailede yetiştiğinden dolayı psikolojik sorunları vardır. Psikopat tavırları ve saplantılı aşkı onun Gözde ile olan ilişkisini sonlandırır. Bunu kaldıramayıp Gözde’ye sahip olacakken Hayat öğretmenin müdahalesiyle amacına ulaşamaz. Gözdenin peşinden Anadolu lisesine gider ve orda okulun en tip, belalı öğrencilerini kısa zamanda kendine çekerek okulun sorun çıkaran kişisi olur.

KARA SEVDA - Sevda Erginci

Gözde gelene kadar okulun en güzel kızı… Zengin olma hayalleri kuran, sırf bu yüzden Ronaldo ile aşkını kalbine gömen hırslı bir tip. 

EMOLOJİ EMEL - Zeynep AlkanMimikleri kuvvetli, neredeyse yüzü ile konuşan bir kız. Konuşmayı çok seven hareketli bir tip. 

BARİYER - İlayda Çengel 

Bir kıza oranla iri, agresif ve kaba biridir. Hayattaki en büyük hobisi dövüş sporlarıdır. 

LOÇKO - Alihan Aracı

Okulun en haylaz ve sevimli öğrencisi. Tüm arkadaş ve öğretmenlerinin zayıf yönlerini bulup onlarla uğraşan bundan keyif alan biri… Ronaldo’nun hem en yakın arkadaşı hem de dert ortağıdır.

ARAGAZ - Nedim Suri

Hayatını iddialar üzerine kurmuş, iddiayı kazanmak için yapmayacağı şey olmayan biridir. İri yarı cüssesine rağmen çocuk gibi saf bir hali vardır.

BİRTANEM - Gamze Topuz

Şerif’in aşkını kullanan, diğer öğretmenlere nazaran maddi açıdan daha iyi durumda olan güzel ve alımlı bir öğretmendir. Okuldaki hali vakti yerinde öğrencilere özel ders verir ve aynı öğrencilere hem derslerde hem sınavlarda iltimas gösterir. 

NAZAN - Lale Başar

Simetri hastalığını kullanan öğrenciler yüzünden sürekli dersi kaynayan öğretmen…