Cuma Gününün Birincisi Değişmedi

Zirvede değişmedi!
Giriş Tarihi : 10.06.2017 - 10:50
Güncelleme Tarihi : 10.06.2017 - 10:50
Cuma Gününün Birincisi  Değişmedi

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, sevilen dizi “İstanbullu Gelin” bu hafta da milyonları yine ekrana kilitledi.

Zirvede değişmedi! 

İstanbullu gelin, AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 7.30 reyting ve %19.27 izlenme payı; ve 20+ABC1’de 6.13 reyting ve %15.91 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

Süreyya’nın Faruk için hazırladığı sürpriz boğaz gezisi ve ikilinin romantik anları büyük ilgi gördü.

Boranların itibarını her şeyin üzerinde tutan Esma Hanım ise Adem’in itirafı adeta yıkılır. Kocasının ihanetini ölümünden yıllar sonra gayrimeşru oğlu Adem’den öğrenen Esma’nın yaşadığı şok gecenin en çok konuşulanları arasındaydı.

Bu gerçeği tek öğrenen Esma değildir, Süreyya’da tüm olanları Dilara’dan dinlemiştir. Sırlar tek tek ortaya çıkarken Emir’de babası hakkında kendisinden saklanan gerçeği öğrenmiştir. Bir tarafta Sürayya diğer tarafta oğlu Emir arasında iyice sıkışıp kalan Faruk, doğruları açıklamaktan başka çare olmadığını iyice anlamıştır.

Boran imparatorluğunu temellerinden sarsan  Adem son hamlesini yapmaya hazırlanmaktadır. Süreyya Dilara’dan öğrendiklerini Faruk’a Faruk’ta tüm olan biteni artık karısına artık açıklayacak mıdır?

İstanbullu Gelin sezon finali ile  Cuma 20.00’de Star’da.