Faruk ve Süreyya'dan davul zurna eşliğinde çiftte telli!

Esma Hanım’ın(İpek Bilgin) sinsi oyunu ile boşanma eşiğinden dönen Faruk(Özcan Deniz) ve Süreyya’nın(Aslı Enver) aşkı, bebek haberi ile daha da güçleniyor.
Giriş Tarihi : 07.04.2017 - 11:46
Güncelleme Tarihi : 07.04.2017 - 11:46
Faruk ve Süreyya'dan davul zurna eşliğinde çiftte telli!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği  başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi İstanbullu Gelin’in 7 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümüne Faruk ve Süreyya’nın bebek sevinci damgasını vuracak.

Esma Hanım’ın(İpek Bilgin) sinsi oyunu ile boşanma eşiğinden dönen Faruk(Özcan Deniz) ve Süreyya’nın(Aslı Enver) aşkı, bebek haberi ile daha da güçleniyor. Hiç beklemediği bir anda hamile olduğunu öğrenen Süreyya bu güzel haberi Faruk’la paylaşınca konakta yer yerinden oynuyor.  Abilerinin en mutlu gününü paylaşmak isteyen Boran kardeşler konağın bahçesinde davullu zurnalı kutlama yapıyor.

Bursa’nın Ufak Tefek Taşları adlı türküyü hep bir ağızdan söyleyen oyuncular bir yandan da çiftte telli oynadılar. Özcan Deniz ve Aslı Enver’in de karşılıklı çiftte telli oynadığı çekimler renkli anlara sahne oldu.

Sürpriz gelişmeleri ve sürükleyici hikayesi ile İstanbullu Gelin her Cuma akşamı Star TV’de.