Kiralık Aşk başarıya doymuyor!

Bu sezonun en çok konuşulan, en çok izlenen dizisi KİRALIK AŞK başarıya doymuyor!
Giriş Tarihi : 19.09.2015 - 13:43
Güncelleme Tarihi : 19.09.2015 - 13:43
Kiralık Aşk başarıya doymuyor!

Bu sezonun en çok konuşulan, en çok izlenen dizisi KİRALIK AŞK başarıya doymuyor!

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın  başrollerinde ekrana gelen dizi, on üç bölümü ratinglerde birinci olarak geride bıraktı.

Yeni sezonda çok daha güzel hikayelerle izleyicisi ile buluşacak olan Kiralık Aşk’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümü; Tüm kişilerde yüzde 9,94 reyting, yüzde 29,55 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9,5 reyting ve yüzde 27,31 izlenme payı alarak yine birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,32 reyting ve yüzde 26,81 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Sosyal medyada hashtagleri büyük ilgi gören ve dizi yayınlanmadan Türkiye ve dünya trendl listesinin en üstüne yerleşen diziye Cuma akşamları yaklaşık 75.000 kadar tweet atılıyor. 

Sosyal medyada da birinciliği kaptırmayan dizinin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, “Sevenlerimizin yoğun ilgisinden çok memnunuz, yeni sezona hazırız, yeni sezonda çok güzel şeyler bizi bekliyor” dedi.