Serhat Kılıç Söz'de!

Star’da Pazartesi başlayacak, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’ün kadrosuna başarılı oyuncu Serhat Kılıç da dahil oldu.
Giriş Tarihi : 30.03.2017 - 14:45
Güncelleme Tarihi : 30.03.2017 - 14:45
Serhat Kılıç Söz'de!

Star’da Pazartesi başlayacak, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’ün kadrosuna başarılı oyuncu Serhat Kılıç da dahil oldu.

Kod Adı ‘Çolak’
Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’yla iş birliği hayata geçirilen ve 3 Nisan Pazartesi günü Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ‘SÖZ’de Serhat Kılıç, ‘Çolak’ karakterine hayat verecek.

Başrolünde başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’ dizisinde Kılıç’ın hayat verdiği 'Çolak' karakteri ‘Bir terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Kıdemli Üsteğmen Yavuz’la olan kişisel hesabını görmek için her türlü yolu denemektedir.'

Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Ölüme Yürüyenler
Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden ‘SÖZ’ de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.