Sosya Medya 'Söz'ü konuştu!

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’, 3 Nisan Pazartesi akşamı Star TV’de ekrana gelen ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.
Giriş Tarihi : 04.04.2017 - 12:01
Güncelleme Tarihi : 04.04.2017 - 12:01
Sosya Medya 'Söz'ü konuştu!

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi  ‘SÖZ’, 3 Nisan Pazartesi akşamı Star TV’de ekrana gelen ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.  

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’ın yazdığı, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alan ‘SÖZ’ dizisi dün gece sosyal medyanın da en çok konuşulan projesi oldu.

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’ dünyanın bir çok ülkesinden izleyicilerin internet üzerinden eş zamanlı izleyip takip ederken, dünyada Trend Topic listesine girerken, Türkiye’de ise TT sıralamasında zirveyi elden bırakmadı.

İlk bölümü büyük ilgi gören ‘SÖZ’ün ikinci bölümünde ne olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Ölüme Yürüyenler
Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden 'SÖZ’ de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.