Yüksek Sosyete'de keyifler yerinde!

Yaz sezonunda milyonları ekran başına dizi, yakaladığı başarıyı yeni yayın dönemine taşıyor!
Giriş Tarihi : 07.09.2016 - 10:57
Güncelleme Tarihi : 07.09.2016 - 10:57
Yüksek Sosyete'de keyifler yerinde!

Yaz sezonunda milyonları ekran başına dizi,  yakaladığı başarıyı yeni yayın dönemine taşıyor!

11 bölümü geride bırakan Yüksek Sosyete, yeni yayın döneminde de her Perşembe Star ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Genç ve yetenekli kadro yeni sezona hazır!
Star TV’nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi çekimlerinde dizinin genç ve yetenekli dörtlüsü Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Ozan Dolunay hazır bulundular. Yaz döneminin yorgunluğuna rağmen çekimler boyunca çok keyifli olan ekip tanıtım filminin de enerjisini yükseltti.


Yeni sezona dair ipuçları...
Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümlerinde de izleyicileri hem duygulandırmaya hem güldürmeye devam edecek. Önümüzdeki dönemde gerçekler yavaş yavaş açığa çıkarken dengeler değişecek.

Kerem’in Cansu’yu kaybetme korkusunu bir kenara bırakıp gerçekleri itiraf etmesiyle hem Cansu –Kerem hem Ece – Mert ilişkisinde yepyeni birer sayfa açılacak. Sırların açğıa çıkması hem aşkları hem dostlukları çok zor sınavlara tabi tutacak.  

Yeni bölümler Süreyya’nın Levent ile yakınlaşmasıyla birlikte değişen dünyasının kapılarını aralayacak. Süreyya ile Levent arasında kıvılcımlanan aşkın nereye varacağıni hep birlikte göreceğiz...

Yüksek Sosyete Perşembe, 20.00’de Star’da