Gazi'de Vadi izdihamı - Haber - startv.com.tr

Gazi'de Vadi izdihamı


Gazi'de Vadi izdihamı


Gazi Üniversitesi öğrencileri, Kurtlar Vadisi Pusu ekibini alkış yağmuruna tuttu. Salon taşınca, gençler söyleşiyi bahçede kurulan dev ekrandan izledi.

Gazi Üniversitesi (GÜ) Öğrenci Konseyi'nin hazırladığı Gazinin Gazetesi'nin (Gazite) tanıtım toplantısına onur konuğu olarak Kurtlar Vadisi dizi ekibi katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!


Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısı öncesinde, çok sayıda öğrenci salon kapısında toplandı.

Tanıtım toplantısının onur konuğu olan dizi oyuncuları Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu salona girişlerinde alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı.

VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

Söyleşiden önce "Gazite"nin Genel Yayın Yönetmeni İsmet Anlı gazetelerini tanıtan bir konuşma yaptı. Telefonlarıyla fotoğraf çekmek isteyen öğrenciler kısa süreli izdihama neden olurken, Necati Şaşmaz, mikrofonu alarak, ayaktakilerin yerine oturmasını istedi.

BAHÇEYE DEV EKRAN KURULDU

Alkışların uzun süre devam etmesi nedeniyle konuklar, konuşmalarına başlayamadı. Sahne önündeki kalabalık biraz azaldıktan sonra sinevizyonda dizinin tanıtımına yönelik bir sunum yapıldı.

İlginin yoğun olması nedeniyle salona giremeyen çok sayıda öğrenci, söyleşiyi üniversite bahçesine kurulan dev ekrandan izledi.

Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz sunumun sonunda, "Ne kadar çok iş yapmışız, izleyince fark ettim Çocukluğumuzda atalarımız söylerdi, arı sokması romatizmaya iyidir. O yüzdendir ki çomak sokmadığımız mevzu kalmadı" dedi. Bunun üzerine salondaki öğrenciler tekrar dizi ekibini alkışladı.

Öğrencilerin sorularını yazılı olarak vermesinden sonra söyleşi başladı.

GÖZYAŞI DİNMEDEN BİTMEZ

Necati Şaşmaz dizinin bu sezon biteceği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Evet bu yaz bitecek ama önümüzdeki dönem yeniden başlayacak" dedi.

Şaşmaz, yapımcı olan kardeşine "Kurtlar Vadisi ne zaman bitecek?" diye sorulduğunda kendisinin, "Bu ülkede dert bitmiyor. Ne zaman bu ülkede dert biter, gözyaşları diner, bu dizi de o zaman biter" yanıtını verdiğini söyledi.

EVET, FİLİSTİN'E GİDİYORUZ

"Kurtlar Vadisi Irak" filmi ile bölgedeki birçok soruna değindiklerini, oradaki dramı anlattıklarını dile getiren Şaşmaz, şöyle konuştu: "Şimdi de Filistin'de olacağız. Arkadaşlarımız yaklaşık bir yıldır çalışıyorlar bu proje üzerinde. Orada neler yapabiliriz bunu düşünüyoruz. Bize soruyorlar, Filistin konusunu ele almaktan korkuyor musunuz? diye. Bizim Allah'tan korkmayanlardan korkumuz yok, Allah'tan korkana da saygımız sonsuz. Evet Filistin'e gidiyoruz."

Dizide rol alan Gürkan Uygun da Gazi Üniversitesinde olmaktan memnuniyet duyduğunu, "

Yorumlar
Henüz bir yorum yapılmadı. İlk yorum yapan siz olun.