İkiz annesi oldu - Haber - startv.com.tr

İkiz annesi oldu


İkiz annesi oldu


Geçtiğimiz temmuzda Onur Saylak ile Paris’te evlenen Tuba Büyüküstün dün sabah doğum yaptı.
   


Her ikisi de oyuncu olan Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün çiftinin bebekleri dünyaya geldi. İkiz kız bebeklerinin de annenin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saylak ve Büyüküstün ‘Asi’ adlı televizyon dizisinde tanışmış, daha sonra ‘Gönülçelen’de birlikte rol almışlardı.

‘Ihlamurlar Altında’ dizisiyle önce Türkiye’de sonra Arap dünyasında üne kavuşan Büyüküstün ve Sonbahar filmindeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken Onur Saylak sürpiz bir nikahla evlenmişti.
Yorumlar
zeyno
25.01.2012 16:28

saygı duyup yayınladınız için teşekkürler..
zeyno
24.01.2012 23:40

ben böyle mutlu ünlü çiftlere bayılıyorum helede birde çoçuk olunca güzellikleri bir okadar büyüyor gözümde mevlamdan dilegim son nefeslerine kadar böyle aile olarak kalmaları...lütfeen:((
Aynen katiliyorum
24.01.2012 16:58

Allah anali babali büyütsün ikizlerine insallah diger sanatcilar VE diger oyuncular gibi hemen ayrilmazlar bebekleride saglikli büyüsûn insallah Tuba hanimin cok büyük hayraniyim onu cok severim..ilk yorumu Yazan kisiye aynen katiliyorum bencede yakismiyorlar.
nerminnn
24.01.2012 16:13

bence hiç de yakışmıyorlar tuba bu adamda ne buluyor amlamadım bir deçocuk yaptılar mallar .
fatoşBOZ ADANA
23.01.2012 11:33

çok yakışıyorlar ALLAH Nazardan korusun.
«1»