Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Arnavut Ciğeri

Malzemeler:
500 gr. sinirlerinden temizlenmiş dana ciğer
2 su b. un
2 tatlı k. tuz.
1 tatlı k. toz kırmızı biber
karabiber
4 adet orta boy patates
2 adet kırmızı soğan
½ demet maydonoz
1 çorba k. sumak

Yapılışı:
Patatesleri küp doğrayıp kızartın.
Ciğerleri küp doğrayın.
Un,tuz,kırmızı biber ve karabiberi harmanlayın.
Ciğerleri una bulayıp  kzıgın yağda kızartın ve peçete üzerine alın.
Soğanları piyazlık doğrayın,tuz ve sumakla ovun.
Soğanları ince doğranmış maydonazla harmanlayın.
Patates,ciğer ve soğanı birlikte servis edin.