Domatesli ve Kuşkonmazlı Kuleler

Domatesli ve Kuşkonmazlı Kuleler
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Domatesli ve Kuşkonmazlı Kuleler

Malzemeler:
500 gr. milföy hamuru
500 gr. çeri domates
5 adet yeşil kuşkonmaz
2 adet taze soğan
2 diş sarımsak
1 yumurta
z.yağ
tuz,karabiber,kekik
un

Yapılışı:
Fırını 220 derecede ısıtın.
Milföyleri merdane ve un yardımı ile hafifçe inceltin.
Yuvarlak bir bardak ağzı ile şekiller çıkartın.
Sonrasında bu yuvarlakların yarısının ortasını daha kiçik başka bir yuvarlakla kesin.
Bir tam yuvarlak ve onun üzerinede ortası çıkarılmış olan gelicek şekilde yerleştirin.
Fırın tepsisine dizdiğiniz 2 katlı milföylere çırpılmış yumurta sürün v 20 dk. kadar fırında pişirin.
Bu esnada derin bir tavada z.yağını kzıdırın. Önce sarımsakları ve 1 cm genişliğinde doğranmış kuş konmazları soteleyin.Domatesleri de ekelyip sotelemeye devam edin.
Baharatları ve ince doğranmış taze soğanı ekleyip soğuması için karışımı kenara alın.
Fırından çıkardığınız milföylerin prtasında bir havuz oluştuğunu görüceksiniz bu kısma domatesli karışımı  doldurun ve servis edin.