'Allah herkese Bülent İnal'la oynamayı nasip etsin'

'Allah herkese Bülent İnal'la oynamayı nasip etsin'
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
'Allah herkese Bülent İnal'la oynamayı nasip etsin'

BİR ÇOCUK SEVDİM dizisinin yıldızı Gülcan Arslan , başrolleri paylaştığı Çetin Tekindor ve Bülent İnal ' ı yere göğe koyamıyor . Sette çok eğlendiklerini belirten Arslan " Çetin Tekindor bir okul . Ondan gelen enerjiyle , karşısında kötü oynamanız mümkün değil . Bülent İnal için de , Allah herkese onunla çalışmayı nasip etsin diyorum . Partnerini inanılmaz rahatlatan bir oyuncu " diyor .

Diğer dizilerin aksine bizi sahici ? Teyzeler yolda durdurup " Kızım nedir senin bu çektiklerin " diyordu

Star TV'nin iddialı dizilerinden Bir Çocuk Sevdim ' de Mine ' yi canlandıran Gülcan Arslan , güzelliği ve rol yeteneğiyle herkesin dilinde . Kendisini ünlü yapımcı Tomris Giritlioğlu bir reklamda görüp keşfetmiş . Arslan , İnsanları ekran başından ayırmamak için beş dakikada bir , müthiş bir olayın patladığı dizilerin aksine biz , hayatı sahici biçimde anlatmaya çalışıyoruz " diyor .

Bir Çocuk Sevdim kaçına diziniz ? Sizi daha önce hangi yapımlarda ve reklamlarda gördük ?

 Oyunculukta ilk önemli isim geçen yıl Ayvalık ' ta çekilen " Her Şeye Rağmen " dizisi Öncekiler önemsiz anlamında söylemiyorum tabii ama bu dizi benim kariyerimde bir sıçrama yarattı .

Keşfedilme hikayeniz nedir ?

Aslında hikâye bir reklam . Tomris Giritlioğlu ' nun beni bir reklamda görüp İşte Leyla bu kız " demesi . Tabii menajerim çabaları da ayrı bir hikaye . Sonrası Leyla Açıkalın , simdi de Mine Gürhan .

O kadar çok dizi yayınlanıyor ki . . Daha sonra da pek çoğu yayından kalkıyor " Bir Çocuk Sevdim " in tutma sebebi sizce nedir ?

 Hangi isi yapıyor olursanız olun yaptığınız işe inanmanız , sevmeniz şart diye düşünüyorum . İnanmadan , sevmeden yapılan işten hayır gelmez. İlk bölümden beri Bir Çocuk Sevdim için en çok duyduğum yorum farklı tanımlaması oldu . İnsanlan ekran başından ayırmamak adına beş dakikada bir , müthiş bir olayın patladığı dizilerin aksine hayatı olduğu gibi , sahici bir biçimde anlatmaya çalışıyoruz . Sır varsa , herhalde sahicilik diyebiliriz .

Dizide aşkı için birçok engele göğüs germeye çalışan Mine ' yi bize nasıl anlatırsınız ?

Mine hayattan ne istediğini bilen ama buna karşılık hayatın ondan ne istediğini bilmeyen bir genç kızdı . Şimdi yavaş yavaş onu da öğrenmeye başladı . Daha önemlisi o bir anne artık . Aldığı her karar başka birinin , oğlunun yaşamını da etkileyecek . Yani şimdi ayaklan yere daha sağlam basıyor . Yine de onun için tek gerçek var ; sadece aşk .

Çetin Tekindor ve Bülent İnal'la ilgili düşüncelerinizi paylaşır mısınız ; onlarla ilgili 2- 3 cümle rica etsek . Çetin Tekindor ile aynı sette çalışmak nasıl bir duygu ?

 Daha önce de söyledim Çetin Tekindor bir okul . Karşılıklı oynamasak bile durup seyrediyorum onu . Ondan gelen enerjiyle karşısında kotu oynamanız mümkün değil . Bülent İnal için de , Allah herkese onunla çalışmayı nasip etsin diyorum . Partnerini inanılmaz rahatlatan bir oyuncu . Sette çok eğleniyoruz onunla .

Dizi çekimleri ne kadar vaktinizi alıyor ; kendinize zaman ayırabiliyor musunuz ; boş vakitleriniz de neler yapıyorsunuz ?

Baslarda uyumaya bile zor vakit bulabiliyordum ama şimdi daha rahat . Haftanın bir iki günü bana kalıyor .

Güzellik bir oyuncu için ne kadar önemli ; dizilerin başrol oyuncularına baktığımızda " özellikle başrol için " güzellik şart ; çirkinler asla başrol oynayamıyor gibi görünüyor ; buna katılıyor musunuz ?

Güzellik , çirkinlik biraz karışık  kavramlar . Ben önemli olanın tasarlanan karakterin izleyenler taralından sevilip sevilmemesi olduğunu düşünüyorum .

Şu anda 26 yaşındayken 17 yaşında m bir kızı canlandırıyorsunuz . Peki hayalinizdeki rol ne ; kimi canlandırmak istersiniz ?

Her hikayede laikli bir karaktere hayat veriyorsunuz . Oyunculuğun bence en güzel ve cazip tarafı bu . Her projede farklı hayatları yaşıyorsunuz . Şu veya bu değil ama olabildiğince değişik karakterler canlandırmak istiyorum .

Seyircilerden nasıl yorumlar geliyor , sizi şaşırtan ya da çok hoşunuza giden yorumlar neler ?

Seyircinin Mine ' yi sevdiğini , onun için üzüldüğünü sokakta çok net görüyorum . Önceleri teyzeler yolda çevirip yanağımı okşuyorlardı ; kızzım nedir çektiklerin diye . Şimdilerde gençlerin ilgisi çok arttı . Sinancılar veTimurcular var .

Oğlunuz Hasan ' ı canlandıran Aybars ile aranız nasıl ? Sahnelerde zorlanıyor musunuz ?

Aybars inanılmaz bir çocuk . Birkaç gün içinde kendisinden istenenin ne olduğunu kavradı ve yapmaya başladı . Aramız da müthiş , aşığız birbirimize .

Önümüzdeki günler için sinema filmi projeniz var mı ?

Netleşmiş bir proje şimdilik yok , gelen senaryoları okuyorum .

Geleceğiniz için planlar yapar mısınız ?

Tabii ki geleceğe ilişkin hayallerim , yapmak istediğim şeyler , ulaşmak istediğim yerler var . İnandığım değerler , tutkularım için sonuna kadar giderim de . Ama benim için önemli olan yaşadığım zaman , bulunduğum yerdir . Hep şimdinin hakkını vermek , bugünü doğru ve dolu yaşamak gerektiğine inanıyorum . Bu bir yolculuk sonuçta .

Modayı takip eder misiniz ?

İyi bir moda takipçisiyim . Yakıştırmayı da iyi beceririm . Son dönem Türk tasarımcıların çok başarılı olduğunu düşünüyorum . Aralarında özgür Masur benim için daha da özel .

Sette boş zamanlarmızı nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Sette çok eğleniriz biz . Oyuncular da ekip de yaptığımız işten keyif almanın peşindeyiz . Huzurumuz yerinde , tadımız bozulmasın inşallah .

Son dönemde ekranda beğendiğiniz , izlediğiniz bir dizi var mı ?

Leyla İle Mecnun adlı diziyi beğeniyorum .

Vatan