Duygu yüklü internete özel tanıtım çok konuşulacak.

Duygu yüklü internete özel tanıtım çok konuşulacak.
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Duygu yüklü internete özel tanıtım çok konuşulacak.


Bir Çocuk Sevdim'in yeni bölümü 13 Ocak Cuma akşamı 20.00’da ekrana gelecek. Çetin Tekindor (Turan), Bülent İnal (Timur), Gülcan Arslan (Mine), Hakan Kurtaş’ın  (Sinan) başrollerini oynadığı dizinin 17. bölümü Star’da izlenebilecek. Yeni bölüm öncesi yayınlanan duygu yüklü tanıtım çok konuşulacak.

İnternete özel tanıtımı izlemek için TIKLAYIN!

Bir Çocuk Sevdim, Mine, Sinan ve Timur’un ana eksen olduğu, her türlü aile içi sorunun işlendiği bir aile draması. Orta sınıf bir ailenin 17 yaşındaki kızı hamile kalırsa başlarına neler geleceğini anlatırken, insanın kendisiyle, inançları ve gelenekleriyle hesaplaşmasını da gözler önüne seriyor.  Büyük tutkuların peşindeki sıradışı ruh hallerine temas ediyor... Mine’nin kendisinden 3 yaş büyük ve zengin bir ailenin oğlu olan Sinan’dan hamile kalması olayların da fitilini ateşlemiş, iki genç de kontrol edemedikleri farklı yaşamların içine doğru sürüklenmişti.

16. bölümde Mine, Sinan’a oğlunun babası olduğunu açıkladı. Sinan bundan sonra ne yapacak? Mine’nin kararı ne olacak? Timur’u mu Sinan’ı mı seçecek?  Derin’in Sinan ile ilgili planları nasıl sonuçlanacak? Acı üstüne acı haberlerle sarsılan Mine ve Sinan’ı nasıl bir gelecek bekliyor? Turan Bey, ailesini ve kendisini tüm bu kötü olaylardan koruyabilecek mi?

Bütün bu sorular, yeni dönemde Star’da yanıt bulacak...