Yüksek Sosyete yine zirvede!

Star’da on altıncı bölümüyle ekrana gelen, başrollerini genç oyuncular Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı...
Giriş Tarihi : 14.10.2016 - 12:05
Güncelleme Tarihi : 14.10.2016 - 12:05
Yüksek Sosyete yine zirvede!

Star’da on altıncı bölümüyle ekrana gelen, başrollerini genç oyuncular Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı Yüksek Sosyete AB Sosyal Statü, Total ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak, 100 program arasında zirveye yerleşti.

Yüksek Sosyete rakiplerine fark attı!
Dizi, Tüm Kişiler’de yüzde 4,69 reyting, yüzde 13,30 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de  yüzde 4,69 reyting, yüzde 13,38 izlenme payı ve 20+ABC1’de  5,21 izlenme oranı ve 13,67 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu.

Bu hafta neler yaşandı?
Cansu’nun gerçek kimliğinin Sude tarafından internette paylaşılması Cansu’nun Oliva’daki işiyle birlikte hem Kerem’le hem de ailesiyle olan ilişkisini derinden etkiledi.

Bu durum Cansu, Kerem, Mert ve Ece’yi yepyeni bir denklemde buluşturdu.

Oliva’da tezgahtar olarak çalıştığının ortaya çıkmasının ardından anne ve babası tarafından konağa hapsedilen Cansu, ablasını ikna ederek Kerem’e her şeyi açıklayabilmek için Kerem’in evine gitti. Cansu – Kerem ilişkisinde yepyeni bir sayfa açıldı.

Bedia Hanım ve Kerem arasında yaşanan diyalog Kerem’in tüm düzenini yeniden gözden geçirmesine sebep oldu. Artık Bedia Hanım onların ne patronu ne büyükleridir. Kerem – Mert ilişkisi sarsılmıştır.

Süreyya ise hem Levent’in rest çekip gitmesi hem de Işıl’ın bebeği Koran Konağı’nın kapısına bırakıp ortadan kaybolmasıyla yıkıldı. 

Yüksek Sosyete’nin son bölümünde tüm dengeler değişti.
Senaryosunu Yazı Odası’nın kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın yaptığı dizinin yapımcılığını Bi Yapım üsteniyor.

Engin Öztürk ve  Hazar Ergüçlü’nün başrollerini paylaştığı, oyuncu kadrosunda  Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Taner Parlas, Hülya Gülşen Irmak, Seren Deniz Yalçın, Ceyda Tepeliler, Gülşah Çomaoğlu, Özgün Çoban, Yasin Çam ve Aybike Turan’ın yer aldığı dizi her perşembe Star ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.