Yüksek Sosyete zirvede!

Star’da dün akşam beşinci bölümüyle ekrana gelen, başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı...
Giriş Tarihi : 22.07.2016 - 12:15
Güncelleme Tarihi : 22.07.2016 - 12:15
Yüksek Sosyete zirvede!

Star’da dün akşam beşinci bölümüyle ekrana gelen, başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı  Yüksek Sosyete AB Sosyal Statü, Total  ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak, 100 program arasında zirveye yerleşti.

Yüksek Sosyete zirvede!
Dizi, Tüm Kişiler’de yüzde 5,61 reyting, yüzde 20,01 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de  yüzde 4,15 reyting, yüzde 16,69 izlenme payı ve 20+ABC1’de 5,42 izlenme oranı ve 18,11 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu.

Kerem ve Cansu yakınlaşıyor!
Kerem’den köşe bucak kaçan Cansu Kerem’in evlenmeyeceğini öğrenince birlikte vakit geçirdiler ve haftalardır beklenen yakınlaşma bu bölümde gerçekleşti.

Süreyya ve Işıl arasında kalan Metin ise zor durumda kalıyor. Işıl, Süreyya’ya karşı kozlarını oynamaya devam ediyor.

Senaryosunu ‘Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı dizinin yapımcılığını Bi Yapım üsteniyor.

Engin Öztürk ve  Hazar Ergüçlü’nün başrolünü paylaştığı, oyuncu kadrosunda  Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Taner Parlas, Hülya Gülşen Irmak, Ceyda Tepeliler, Gülşah Çomaoğlu, Özgün Çoban,Yasin Çam, Aybike Turan’ın yer aldığı dizi Her Perşembe Star’da.