'Ada Masalı' 3. Bölümüyle En Çok İzlenen Dizi Oldu!

‘Ada Masalı’, yayınlanan 3. bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.
Giriş Tarihi : 30.06.2021 - 11:07
Güncelleme Tarihi : 30.06.2021 - 11:07
'Ada Masalı' 3. Bölümüyle En Çok İzlenen Dizi Oldu!

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle seyircisini ekran başına kilitledi. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un başrolü paylaştığı ‘Ada Masalı’, yayınlanan 3. bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.

Ada Masalı, dün akşam yayınlanan 3. bölümüyle; AB’de 3,61 izlenme oranı, 11,45 izlenme payıyla, 20+ABC1’de ise 3,89 izlenme oranı, 11,27 izlenme payi ile en çok izlenen dizi oldu.

Ay Yapım’ın yeni yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak  kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

3. Bölüm Konusu;

Haziran, Hakan’ı karşısında görünce çok şaşırır. Hakan’ın ne yapacağı kestirilemeyen tavırları Haziran’ı zor durumda bırakır. Bu sırada Eylül ve Adar’ın nişan partisi yaklaşmaktadır. Eylül, her yerin çiçeklerle donatılmasını ister. Haziran, Ada’nın tek çiçekçisine gittiğinde bütün çiçeklerin önceden alınmış olduğunu anlar. Çiçekler için İdil’le mücadele etmek zorunda kalan Haziran sonunda kendini Poyraz’la bir yolculukta bulur. Parti için her şey hazırlandığında genç nişanlı çift büyük bir kavgaya tutuşur; Haziran kavgaya Poyraz’ın söylediği bir şeyin neden olduğunu öğrenir...  Poyraz ise kendini son derece haklı görmektedir. İkili bu sorunu çözmeye çalışırken Haziran’ın sırrını bir kişi daha öğrenmek üzeredir. 

Yeni bölüm tanıtımı için;

https://www.startv.com.tr/dizi/ada-masali/ekstralar/4-bolum-on-izleme

‘Ada Masalı’, güçlü oyuncu kadrosu ve sımsıcak hikayesiyle her salı Star’da…

(TİAK A.Ş.TV İZLEYİCİ ÖLÇÜM PANELİ VERİLERİ – ARAŞTIRMA KÜNYESİ: HTTP://TIAK.COM.TR/TABLOLAR)