'Ada Masalı' İlk Bölümüyle Sosyal Medyanın Gündeminde

‘Ada Masalı’, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle yaz ve aşk esintisini evlere taşıdı.
Giriş Tarihi : 16.06.2021 - 13:22
Güncelleme Tarihi : 16.06.2021 - 13:22
'Ada Masalı' İlk Bölümüyle Sosyal Medyanın Gündeminde

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle yaz ve aşk esintisini evlere taşıdı. İşinde başarılı, ışığıyla herkesi etkileyen şehirli Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile yakışıklılığı ve yardımseverliğiyle adanın göz bebeği Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda başlayan hikayelerini seyirciyle buluşturan dizi, sımsıcak atmosferi ve eğlenceli karakterleriyle seyirciden tam not aldı. 

Kalplere dokunacak bir aşk hikayesini ekrana getiren ‘Ada Masalı’nın ilk bölümü izleyici ile buluştu. Yılın çifti olmaya aday Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizi, keyifli hikayesiyle izleyenlerin beğenisini toplarken övgü dolu yorumlar aldı. ‘Ada Masalı’, ilk bölümüyle saatler boyunca TT (Trend Topic) listesinde kalarak sosyal medyada da çok konuşuldu. 

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Yolları beklenmedik bir anda kesişen, Haziran ile Poyraz’ın adada neler yaşayacakları ilk bölümün ardından merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan ikinci bölümünün tanıtımında Haziran, Poyraz’ı öptüğü için büyük bir utanç duyarken Poyraz’ın bu öpücüğün sebebini sorgulamaması genç kadının kafasını karıştırıyor. Haziran ve Poyraz ortaklıkları sebebiyle adada beraber vakit geçirmeye başlarken Poyraz’ın bankaya borçlanmasında Haziran’ın parmağı olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği ise yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

İLK BÖLÜMÜ BERABER İZLEDİLER

‘Ada Masalı’nın genç ve başarılı isimlerden oluşan ekibi, dün akşam yayınlanan ilk bölümü beraber izledi. Eğlenceli bir atmosferde gerçekleşen ilk bölüm izlemesi, tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. İzmir’e bağlı Sığacık’ta gerçekleşen çekimler, sımsıcak yaz havasını evlerinize getiriyor.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor. 

Tanıtım:

https://www.startv.com.tr/dizi/ada-masali/fragmanlar/2-bolum-fragman 

‘Ada Masalı’, güçlü oyuncu kadrosu ve sımsıcak hikayesiyle her salı saat 20.00’de Star’da…