'Ada Masalı' Yakında Başlıyor...

İlk tanıtım yayınlandı...
Giriş Tarihi : 24.05.2021 - 08:58
Güncelleme Tarihi : 24.05.2021 - 08:58
'Ada Masalı' Yakında Başlıyor...

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’ yakında seyircisi ile buluşacak. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolü paylaştığı Ay Yapım’ın yeni romantik yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Sımsıcak bir başlangıcın ilk sinyallerinin verildiği tanıtım, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Tanıtımda, ilk kez bir projede bir araya gelen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un uyumu dikkat çekti.

Yaz aylarına romantik hikayesiyle damga vuracak Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u buluşturan ‘Ada Masalı’nın ilk tanıtımı, sımsıcak bir başlangıcın sinyallerini verirken sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Birbirine zıt iki karakterin arasında doğacak aşkı konu alan ‘Ada Masalı’, herkesi ekran başına kilitleyecek.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Son dönemin beğenilen, başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor. 

Tanıtım için;

https://www.startv.com.tr/dizi/ada-masali/fragmanlar/tanitim

‘Ada Masalı’, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Star’da…