‘Ada Masalı’nın Yeni Bölümünden Romantik Tanıtım

Star’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.
Giriş Tarihi : 13.08.2021 - 09:46
Güncelleme Tarihi : 13.08.2021 - 09:46
‘Ada Masalı’nın Yeni Bölümünden Romantik Tanıtım

Star’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Poyraz, Haziran’ı yaralayan Hakan’a dersini verirken, Haziran ve Poyraz’ın hastanede birbirleri için endişe duydukları romantik halleri izleyenlere yoğun duygular yaşatacak.

Hikayesi ve büyülü ada atmosferiyle seyirciyi ekran başına kilitleyen ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Poyraz, Haziran’ı öfkeden gözü dönen Hakan’ın elinden kurtarıyor. Yara alan Haziran ve Poyraz soluğu hastanede alırken, romantik ikili hastanede birbirlerinden ayrı kalamıyor. Haziran ve Poyraz’ın yaralanması, Aliye ve Zeynep’i hastanede bile kavga etmekten alıkoymazken, İdil ise yaşanan onca şeye rağmen Poyraz’ın Haziran’a olan ilgisine anlam veremiyor. Poyraz’ın Alper’e Haziran hakkında söylediği sözler ise “Poyraz, Haziran’ı sonunda affedecek mi?” sorularını beraberinde getiriyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı’nın senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Cem Anıl Kenar, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz, Mesut Özkeçeci, Bensu Begoviç ve Bedia Ener eşlik ediyor. 

Tanıtım için;

https://www.startv.com.tr/dizi/ada-masali/fragmanlar/9-bolum-fragman

‘Ada Masalı’, yeni bölümüyle salı günü saat 20.00’de Star’da!