Buray'dan 'Ada Masalı'na Özel Şarkı

15 Haziran Salı Başlıyor!
Giriş Tarihi : 09.06.2021 - 10:02
Güncelleme Tarihi : 09.06.2021 - 10:02
Buray'dan 'Ada Masalı'na Özel Şarkı

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ay Yapım’ın yeni romantik yaz dizisi ‘Ada Masalı’ için ünlü müzisyen Buray, ‘Çift Gökkuşağı’ şarkısını seslendirdi.

Başrollerini; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı ‘Ada Masalı’, 15 Haziran akşamı seyirciyle buluşmaya hazırlanırken Buray’dan diziye özel şarkı sürprizi geldi. Büyülü ada atmosferi ve romantik hikayesiyle merakla beklenen dizi için ünlü müzisyen Buray ‘Çift Gökkuşağı’ şarkısını seslendirdi. Ünlü müzisyen; söz ve müziği Murat Güneş’e, düzenlemesi Cem Öget’e ait olan ‘Çift Gökkuşağı’ şarkısıyla büyük beğeni topladı. Aşk dolu sözleriyle dikkat çeken şarkıya, dizinden görüntülerin eşlik ettiği özel bir video hazırlandı.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor. 

Tanıtım için;

https://www.startv.com.tr/dizi/ada-masali/ekstralar/ada-masali-feat-buray-cift-gokkusagi

‘Ada Masalı’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star’da…