“Haziran, Adalıların Tepkisiyle Karşı Karşıya!”

Haziran, büyük sırrının ortaya çıkmasının ardından Poyraz’ın sert tavırları ve tepkisiyle karşılaşıyor.
Giriş Tarihi : 05.08.2021 - 14:57
Güncelleme Tarihi : 05.08.2021 - 14:57
“Haziran, Adalıların Tepkisiyle Karşı Karşıya!”

Star’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’ndan yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Haziran, büyük sırrının ortaya çıkmasının ardından Poyraz’ın sert tavırları ve tepkisiyle karşılaşıyor. 

Hikayesi ve büyülü ada atmosferiyle seyirciyi ekran başına kilitleyen ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Poyraz, Haziran’ın adadan gitmesi için elinden geleni yapacağını söylerken, Haziran ise pes etmemekte kararlı olduğunu gösteriyor. Ada halkı Haziran’a sırtını dönerken, genç kadını adada oldukça zorlu süreçler bekliyor. Haziran’ın depoda kilitli kalması nefeslerin tutulmasına sebep olurken, her şeye rağmen Poyraz’ın Haziran’ın yardım çağrısına yetişip yetişemeyeceği ise yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı’nın senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Cem Anıl Kenar, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz, Mesut Özkeçeci, Bensu Begoviç ve Bedia Ener eşlik ediyor. 

Tanıtım için;

https://www.startv.com.tr/dizi/ada-masali/fragmanlar/8-bolum-fragman

‘Ada Masalı’, yeni bölümüyle Salı günü saat 20.00’de Star’da!