Poyraz, Haziran’a Duygularını Açıklamaya Çalışacak

Poyraz’ın Haziran’ı kampa davet etmesi ve kampta yakınlaştıkları anlar dikkat çekiyor.
Giriş Tarihi : 26.07.2021 - 10:58
Güncelleme Tarihi : 26.07.2021 - 10:58
Poyraz, Haziran’a Duygularını Açıklamaya Çalışacak

Star’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’nın Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümünden merak uyandıran bir tanıtım yayınlandı. Tanıtımda; Poyraz’ın Haziran’ı kampa davet etmesi ve kampta yakınlaştıkları anlar dikkat çekiyor.  

Hikayesi ve büyülü ada atmosferiyle seyirciyi ekran başına kilitleyen ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Poyraz’ın babaannesi Aliye’nin Haziran’ın itirafını duyduğunu söylemesinin ardından Poyraz’la Haziran’ın ilişkisinin nasıl değişeceği bilinmezken, Poyraz’ın Haziran’ı kampa davet etmesi ve Haziran’ın İdil’in gideceğini duymasıyla teklifi kabul etmesi işleri daha da karıştıracak. Poyraz ise gittikleri kampta Haziran’a duygularını açmaya karar verirken, aralarında neler yaşanacağı merakla beklenecek.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un paylaştığı ‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda; İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener buluşuyor. Ali Bilgin yönetmenliğindeki dizinin senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor. 

‘Ada Masalı’, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Star’da!