'Akrep' İzleyenleri Ekran Başına Kilitledi

2. bölüm fragmanı merak duygusu uyandırdı
Giriş Tarihi : 14.12.2020 - 10:36
Güncelleme Tarihi : 14.12.2020 - 10:36
'Akrep' İzleyenleri Ekran Başına Kilitledi

Star’ın yeni dizisi ‘Akrep’, cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Bölüm sonrası yayınlanan yeni bölüm tanıtımı ise merak duygusunu arttırdı.

Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı ‘Akrep’, ilk bölümüyle seyircisini ekran başına kilitledi. Geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini anlatan dizinin, bölüm sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımı da büyük merak uyandırdı. 

1. Bölüm Konusu; 

Perihan Emgen; kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur! 

Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terkettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır! 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’i bulunduran ‘Akrep’in yapımcılığını 1441 Production adına İrfan Şahin üstleniyor. ‘Akrep’in senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta oturuyor.

Yeni bölüm tanıtımı için;

https://www.startv.com.tr/dizi/akrep/fragmanlar/2-bolum-fragman

‘Akrep’, her cuma saat 20.00’de Star’da…