'Anne' Salı gecesine damga vurdu!

Anne, rakiplerini geçerek Total’de (Tüm Kişiler) birinciliği bırakmadı.
Giriş Tarihi : 07.12.2016 - 11:56
Güncelleme Tarihi : 07.12.2016 - 11:56
'Anne' Salı gecesine damga vurdu!

Anne, rakiplerini geçerek Total’de (Tüm Kişiler) birinciliği bırakmadı.

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ile sergilediği başarılı oyunculukla tüm Türkiye’nin kalbine taht kuran çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı “Anne”, dün akşam Star’da yedinci bölümüyle ekrana geldi.

Dizi, Tüm Kişiler kategorisinde bu hafta  en çok izlenen yapım oldu.

Anne, Tüm Kişiler’de 10,11 reyting ve %22.47 izlenme payı ile birinci olurken, AB izleyici kitlesinde ise 11.36 reyting ve %25.64 izlenme payı ile ilk 100 program sıralamasında ikinci oldu.

Turna’nın  annesi ile karşılaşması izleyenleri göz yaşlarına boğdu.

Şule, öldü sandığı kızı Melek’i sonunda buldu. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Melek annesinin karşısına çıkmak istemedi. Şule, Melek’i ikna etmek için geçmişlerini hatırlattı ancak Melek’in annesini affetmeye niyeti yoktu.

Bir yanda cehennemden kurtardığı kızı Turna, diğer tarafta Melek’e kendini affettirmeye çalışan Şule’nin çabaları arasında kalan Zeynep’in vicdanı, anne kızı ayırmaya elvermedi.

Hapisten çıkan Cengiz, Şule’nin peşine düştü. Şule’nin Ali ile görüştüğünü öğrenince deliye dönen Cengiz, Şule’ye hesap sorarken, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşti.

Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği; senaryosunu Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli Yeter ve Banu Tekcan’ın kaleme aldığı “Anne” her Salı 20.00’de Star’da.