Ateşböceği'nin ilk tanıtımı yayınlandı!

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in canlandırdığı Ateşböceği’nin beklenen tanıtımı yayınlandı!
Giriş Tarihi : 30.06.2017 - 10:22
Güncelleme Tarihi : 30.06.2017 - 10:22
Ateşböceği'nin ilk tanıtımı yayınlandı!

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in canlandırdığı Ateşböceği’nin beklenen tanıtımı yayınlandı!

Aşka hazırlıksız yakalananların heyecanlı kovalamacası ile Ateşböceği yaz dönemi ekranlarda!...

70’li yıllara damgasını vurmuş Beyaz Kelebekler müzik grubunun efsaneleşmiş parçası Ateşböceği ile ilk tanıtımı yayınlanan dizi, bir taksi karşılaşması ile yolları kesişen Aslı ve Barış’ın hikayesini konu alıyor.

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Derya Alabora, Umur Yiğit Vanlı, Belma Canciğer, Durul Bazan, Seda Güven, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Şebnem Dilligil, Çağrı Çıtanak, Tayra Bahar yer alıyor. Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise  Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.

Aslı ve Barış’ın aşkı çok konuşulacak.
Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe girmiş; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı: Barış (Seçkin Özdemir)… Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız: Aslı ( Nilay Deniz). Nam-ı diğer Ateşböceği. İkilinin karşılaşması ile, hayatları değişecek ve aşk dolu bir serüvenin içine girecekler.

Çekimleri Kadırga ve Beykoz’da devam eden dizi, sıcacık aşk hikayesi ile 29 Haziran Perşembe 20.00'da Star'da izleyenlerin favorisi olacak.