Yayın Günü Belli Oldu!

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile “Çocuk” 9 Eylül Pazartesi Star’da başlıyor.
Giriş Tarihi : 03.09.2019 - 15:51
Güncelleme Tarihi : 03.09.2019 - 15:51
Yayın Günü Belli Oldu!

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile “Çocuk” 9 Eylül Pazartesi Star’da başlıyor.

Star’ın merak uyandıran yeni dizisi “Çocuk” un yayın günü belli oldu. Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı “Çocuk” 9 Eylül Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, 1441 Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız  birlikte kaleme alıyor.

9 Eylül Pazartesi izleyici ile buluşacak olan dizinin hikayesi  şöyle; Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken, kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır. Bu sırrın mührü de Efe’dir.

Sevilen isimleri, etkileyici hikayesi ile “Çocuk” 9 Eylül Pazartesi 20.00’de Star’da başlıyor.