Dolunay, 11. Bölümüyle gecenin birincisi oldu!

Dizi, 11. bölümü ile tüm kategorilerinde birinci olarak en çok izlenen dizi oldu.
Giriş Tarihi : 13.09.2017 - 10:27
Güncelleme Tarihi : 13.09.2017 - 10:27
Dolunay, 11. Bölümüyle gecenin birincisi oldu!

Dizi, 11. bölümü ile tüm kategorilerinde birinci olarak en çok izlenen dizi oldu.

Dolunay akşam yayınlanan bölümü ile, Tüm Kişiler kategorisinde 6,02 izlenme oranı ve 18,32 izlenme payı, AB kategorisinde 6,78 izlenme oranı ve 19,03 izlenme payı,  20+ABC1 kategorisinde 6,47 izlenme oranı ve 18,92 izlenme payı  ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizi, #varmısıniddiaya etiketi ile yayın süresince en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik ediyor.