Dolunay, seyirciyi etkisi altına aldı!

Dizi, ilk bölümüyle AB, TOTAL ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci gelerek, zirvenin sahibi oldu.
Giriş Tarihi : 05.07.2017 - 10:43
Güncelleme Tarihi : 05.07.2017 - 10:43
Dolunay, seyirciyi etkisi altına aldı!

Dizi, ilk bölümüyle AB, TOTAL ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci gelerek, zirvenin sahibi oldu.

Dolunay ilk bölümü ile, Tüm Kişiler kategorisinde 5,45 izlenme oranı ve 19,09 izlenme payı, AB kategorisinde 3,90 izlenme oranı ve 15,56 izlenme payı ve 20+ABC1 Kategorisinde 4,38 izlenme oranı ve 16,60 izlenme payı  ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizi, ilk bölüm tekrarı ile de ilk 100 sıralamasında 2. olarak dikkat çekti.
Dün gece ilk bölümü ile ekrana gelen Dolunay, akıcı hikayesi ve eğlenceli karakterleri ile izleyiciden tam not aldı. Sosyal medyada da çok konuşulan ve yayını sırasında da uzun süre trend topic olmayı başaran Dolunay, izleyicilere dizideki mekanları ile de görsel bir şölen sundu.

Ferit (Can Yaman) ve Nazlı’nın (Özge Gürel) tesadüflerle bir araya gelen aşkını konu alan Dolunay komediden drama pek çok duyguyu içinde barındırıyor.

Nazlı ve Ferit'in birbirleriyle tanışmadan notlaşmaları sosyal medya üzerinde konuşulurken, Ferit ve Deniz için şimdiden taraflar oluşmaya başladı.

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan eşlik ediyor.