Erkenci Kuş Zirveyi Bırakmıyor

Yayınlandığı ilk günden beri yüksek reyting oranları ile sezonun en çok konuşulan dizisi olan Erkenci Kuş, bu hafta da gecenin en çok izlenen dizisi oldu.
Giriş Tarihi : 05.09.2018 - 11:16
Güncelleme Tarihi : 05.09.2018 - 11:16
Erkenci Kuş Zirveyi Bırakmıyor

Bütün Kategorilerde Birinci; Erkenci Kuş
Yayınlandığı ilk günden beri yüksek reyting oranları ile sezonun en çok konuşulan dizisi olan Erkenci Kuş, bu hafta da gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

Erkenci Kuş, ekrana gelen yeni bölümüyle; Tüm Kişiler kategorisinde 8,11 izlenme oranı ve 27,13 izlenme payı, AB kategorisinde 8,58 izlenme oranı ve 29,56 izlenme payı ile 20+ABC1’de 8,67 izlenme oranı ve 27,32 izlenme payıyla en çok izlenen yapım oldu.

Dizinin özet bölümü de tüm kategorilerde ikinci sırada yer aldı.
Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş'un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı da yer alıyor.

10.Bölüm Konusu:
Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca  aklı da kalbi de iyice karışıyor.


Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya!

Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak...

SENİN STARIN SENİN KANALIN