Ekranların yeni ikilisi Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç'tan çarpıcı pozlar!

Muhteşem ikili
Giriş Tarihi : 01.11.2017 - 11:12
Güncelleme Tarihi : 01.11.2017 - 11:12
Ekranların yeni ikilisi Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç'tan çarpıcı pozlar!

Star’ın yeni dizisi Hayat Sırları'nın genç yıldızları Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü birbirinden şık kıyafetlerle objektiflere çarpıcı pozlar verdi

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker’in paylaştığı Most Production tarafından hazırlanan çarpıcı hikayesi, güçlü oyuncu kadrosuyla ilgi çeken “Hayat Sırları” izleyici ile buluştu. Beğeni ile izlenen yeni dizinin genç yıldızları ise moda dergisi Instyle’a birbirinden çarpıcı pozlar verdiler.

2017 Sonbahar ve kış kreasyonun modasını yansıtan şık kıyafetlerle objektif karşısına geçen ikili uyumları ve yüksek enerjileri ile dikkat çektiler. Ekranda da ilk kez partner olan ikili şimdiden televizyonun en beğenilen çiftti olmaya aday.

Hayat Sırları’nda idealist yönetmen Burak’ı canlandıran Ekin Koç, karakterini çok sevdiğini belirtirken Kuzgun ailesinin avukat olan kızları Seher’i oynayan Hazar Ergüçlü ise senaryoyu okur okumaz heyecanlandığı ve bu dizide olmayı çok istediğini belirtiyor.

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin, sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatan Hayat Sırları her Çarşamba akşamı Star’da.