“Kaderimin Oyunu” İçin Özel Beste

Kaderimin Oyunu dizisi için hazırlanan “Sana Çıkıyor Bu Yollar” şarkısı 3. tanıtımın yayınlanmasıyla seyirciyle buluştu.
Giriş Tarihi : 30.11.2021 - 11:44
Güncelleme Tarihi : 30.11.2021 - 11:44
“Kaderimin Oyunu” İçin Özel Beste

Kaderimin Oyunu dizisi için hazırlanan “Sana Çıkıyor Bu Yollar” şarkısı 3. tanıtımın yayınlanmasıyla seyirciyle buluştu.

Nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Kaderimin Oyunu’ yakında Star’da başlıyor. Şimdiden büyük merak uyandıran “Kaderimin Oyunu” için özel şarkı yapıldı. Derya Uluğ’un seslendirdiği “Sana Çıkıyor Bu Yollar” adlı jenerik şarkısı, büyük beğeni topladı.

Yayınlanan tanıtımlarla büyük merak uyandıran Star’ın yeni dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, 3 Aralık Cuma günü başlıyor. Dizi için özel hazırlanan “Sana Çıkıyor Bu Yollar” adlı jenerik şarkısı, şimdiden büyük beğeni topladı. Sözü ve müziği Ender Gündüzlü ve Ümit Sergin’e , aranjesi ise Metin Arıgül ait olan şarkıyı, güçlü sesi ve  usta yorumu ile Derya Uluğ seslendirdi. 

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Başrollerini Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın paylaştığı ‘Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda; Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, Yeşim Gül Onur Bilge, Ayça Koptur gibi başarılı isimler yer alıyor.

Tanıtım için;

https://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-oyunu/fragmanlar/3-tanitim

‘Kaderimin Oyunu’, 3 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star’da…

Yapımına NGM’nin yapımcılığına ise Nazlı Heptürk’ün imza attığı yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Star’ın merakla beklenen dizisi “Kaderimin Oyunu”için özel şarkı yapıldı