Kaderimin Oyunu’nda ‘Zahide’ Karakterini Canlandıracak

Esra Dermancıoğlu, rolünü ve hazırlık sürecini anlattı.
Giriş Tarihi : 02.12.2021 - 11:07
Güncelleme Tarihi : 02.12.2021 - 11:07
Kaderimin Oyunu’nda ‘Zahide’ Karakterini Canlandıracak

“Canlandırdığım Zahide karakterinin tüm kostümlerini Tanju Babacan’la birlikte çalışıp hazırlıyoruz. Her tipte kadın bedenini çok iyi bilen bir modacı, olduğu için onun tasarımları içinde inanılmaz rahat ve keyifli oynuyorum.” 

Star’ın yeni dizisi ‘Kaderimin Oyunu’nun cuma günü başlıyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’’ seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Esra Dermancıoğlu, rolünü ve hazırlık sürecini anlattı.

Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda yer alan Esra Dermencıoğlu, diziyi ve hazırlık sürecini anlattı. Dizide canlandırdığı ‘Zahide’ karakterinin kıyafetleri için ünlü modacı Tanju Babacan ile çalıştığını anlatan Esra Dermancıoğlu; “Tanju Babacan ile Fashion Week için yaptığı ksa metrajlı filmde tanıştık. Aşık olduk birbirimize, onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum. Her tipte kadın yapısını bilen ve ona göre harika tasarımlar yapan bir isim, bu projede de beni kırmadı. Zahide’nin tüm kostümlerini karaktere göre tasarlayıp hazırlıyor ve birlikte çok eğleniyoruz. Ama en önemlisi tüm kostümlerin içinde hem oyuncu hem de kadın olarak çok rahatım. Kostümlerin içinde rahatça hareket edebilmek benim çok önemli bir konfor” dedi.

İzleyici ile buluşmak için gün sayan Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu için çok heyecanlı olduğunu bu heyecanın ekrana da yansıyacağını belirtti.

‘Kaderimin Oyunu’ nefes kesen hikayesi ile cuma günü saat 20.00’de Star’da.