Yeni Bölümden Merak Uyandıran Tanıtım

‘Kaderimin Oyunu’, dün akşam yayınlanan 3. bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi.
Giriş Tarihi : 18.12.2021 - 11:45
Güncelleme Tarihi : 18.12.2021 - 11:45
Yeni Bölümden Merak Uyandıran Tanıtım

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’, dün akşam yayınlanan 3. bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Bölüm sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımıyla da büyük merak uyandıran ‘Kaderimin Oyunu’, sosyal medyada da binlerce yorum aldı. 

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. 

CEMAL VE MAHİR KARŞI KARŞIYA GELDİ

Ahmet’in kaybolmasıyla gerilen ortam, Cemal ve Mahir’i karşı karşıya getirdi. Harun’un Mahir’e yaptığı sürpriz teklif, Cemal’in de hayatını büyük ölçüde etkiler. Genç adamın aldığı ani karar, Asiye’yi köşeye sıkıştırdı. Nergis babasıyla karşı karşıya olmanın gerginliğini yaşarken, Demirhan konağının çalan kapısı dikkatleri ansızın Asiye ve çocukları üzerine çekti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SES GETİRDİ

Sosyal medyada da büyük ses getiren dizi, “#kaderiminoyunu” etiketiyle binlerce yorum aldı. Yaptıkları yorumlarla dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, tempoyu bir an bile düşürmedi. 

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-oyunu/ekstralar/4-bolum-on-izleme

‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle Cuma günü Star’da…