Bütün Dünyanın Gözü Kiralık Aşk'ta!

Kiralık Aşk yurtdışında da büyük beğeni topluyor.
Giriş Tarihi : 12.10.2016 - 12:17
Güncelleme Tarihi : 12.10.2016 - 12:17
Bütün Dünyanın Gözü Kiralık Aşk'ta!

Kiralık Aşk yurtdışında da başarıya doymuyor!
Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı fenomen dizi Kiralık Aşk yurtdışında da büyük beğeni topluyor.

KİRALIK AŞK ZİRVEDE
Geçen sene Star ekranlarında başlayan Kiralık Aşk yayınlandığı ilk günden itibaren rekor reytinglere imza atarak kısa sürede zirveye yerleşti. Tüm dünyanın ilgisini çeken ve birçok ülkenin yayınlamak için sabırsızlandığı dizinin yurtdışı satışını yürüten Global Agency, Ortaks Yapım ile beraber Kiralık Aşk’ın satışının yapıldığı ülkeleri açıkladı.

Arnavutluk’ta Tring Tv’de yayında olan ve yüksek reyting oranları ile dikkat çeken Kiralık Aşk’ın ülkede büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor. Kazakistan’da ise Astana Tv’de yayınlanan Kiralık Aşk, TV kanalının izlenme oranlarını önemli ölçüde arttırmış durumda. Ortadoğu ülkeleri ve Makedonya satışları da tamamlanmış olan dizinin, bu ülkelerde de yeni yılda yayın hayatına başlaması planlanıyor.


ROMANTİK KOMEDİ MODASI BAŞLADI
Yunanistan ve Romanya ile de anlaşma aşamasında olan Ortaks Yapım’ın yapımcıları Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel, tüm dünyada büyük bir etki yaratan Kiralık Aşk rüzgarının sırrının Star TV gibi güçlü bir kanalda yayınlanmasının yanısıra yenilikçi senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve uyumlu ekibi olduğunu açıkladı.

Global ekran fenomeni Kiralık Aşk, geçen yazdan itibaren ekranlarda adeta romantik komedi akımı başlattı.