Ömer'in Başarısı

AB kategorisinde en üst sıraya yerleşti
Giriş Tarihi : 31.01.2023 - 11:31
Güncelleme Tarihi : 16.04.2024 - 06:28
Ömer'in Başarısı

Star’ın sevilen dizisi Ömer dün akşam yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında  AB kategorisinde en üst sıraya yerleşti.

Ömer, AB’de 7,69 reyting ve 18,74 share alarak reyting sıralamasında en üst sıradaki yerini aldı. ABC1 kategorisinde 6,09 reytingle üçüncü sırada yer alan dizi, Total’de ise 5,31 reyting alarak dün gecenin en çok seyredilen işlerinden oldu.

Sosyal medyada da ilgi gören dizi, başarılı oyunculuklarının yanı sıra sevilen diyalogları ile de adından söz ettirdi. Etkileyici oyuncu performanslarıyla göz dolduran dizi, gece boyunca sosyal medyada çokça konuşuldu.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlandığı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Simay Barlas yer alıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da!