Engin Akyürek İçin Anlamlı Hediye!

Dizi Setinde Sürpriz Kutlama
Giriş Tarihi : 14.10.2020 - 12:21
Güncelleme Tarihi : 14.10.2020 - 12:21
Engin Akyürek İçin Anlamlı Hediye!

Şöhreti Türkiye’yi Aşan Engin Akyürek’e Unicef’ten Teşekkür Ve Sertifika!

 

Sanatçının Doğum Günü İçin Harekete Geçen Hayranları, Doğum Günü Hediyesi İçin Unicef’e Bağışta Bulundular.

 

Star’ın sevilen dizisi ‘Sefirin Kızı’nın başrol oyuncusu Engin Akyürek, hayranlarının sürpriz doğum günü kutlamasıyla büyük mutluluk yaşadı. Engin Akyürek adına ‘Unicef’e bağışta bulunan hayranlar, hem milyonlarca çocuğu hem de hayranı oldukları ünlü oyuncuyu sevindirdi.

 

Engin Akyürek’in doğum günü, tüm dünyadaki hayranları tarafından aynı anda kutlandı. Arjantin’den İran‘a, ispanya’ dan, Malezya’ya çok sayıdaki ülkeden hayranları ve sevenleri Akyürek’in doğum gününü kutlamak için hareket geçti.

 

DİZİ SETİNDE SÜRPRİZ KUTLAMA!

 

Engin Akyürek’in hayranları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sanatçının doğum günü hediyesi olarak Unicef’e bağışta bulundular. Bu yıl yapılan bağış, özellikle küresel Covid-19 salgınından etkilenen çocukların yardım ve ihtiyaçları için kullanılacak. Unicef sertifikasını “Sefirin Kızı” dizisinin Muğla’daki setinde teslim alan oyuncu, hem hayranlarından gelen hem de yapımın organize ettiği pastasını ekiple birlikte kesti.

 

Sürpriz kutlama ve anlamlı hediye karşısında duygularını ifade eden Engin Akyürek; “Sevgilerini ve desteklerini her zaman büyük bir mutlulukla hissettiğim bu kıymetli insanların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Doğum günümü kutlamak için her yıl bu denli anlamlı ve değerli kampanyalar yapıyor olmaları onların da ayrı ayrı her birinin ne kadar değerli olduklarının göstergesidir” dedi.