Merak uyandıran tanıtım

Yapımına O3 Medya ve NGM’’nin birlikte imza attığı Star Tv’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı’nın, bu hafta ayayınalanan 13’ncü bölümünde heyecan zirvedeydi.
Giriş Tarihi : 17.03.2020 - 11:53
Güncelleme Tarihi : 17.03.2020 - 11:53
Merak uyandıran tanıtım

Yapımına O3 Medya ve NGM’’nin birlikte imza attığı Star Tv’nin beğeniyle izlenen dizisi  ‘Sefirin Kızı’nın, bu hafta ayayınalanan 13’ncü bölümünde heyecan zirvedeydi. Sancar’ın (Engin Akyürek), Nare’nin (Neslihan Atagül Doğulu) başına gelenleri gösteren videoyu izlemesi ve olanlardan kendisini sorumlu tutması duygu dolu anlar yaşattı. Dizinin sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımında ise, Gediz’in Sancar ile tartışırken Nare ile evlenmek istediğini söylemesi büyük şaşkınlık yarattı.

“EVLENECEĞİM BEN NARE İLE!”
Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Sefirin Kızı’nda Sancar ve Gediz arasında sular durulmuyor. İkilinin arasında sürekli patlak veren ‘Nare’ krizi ise 14’ncü bölüm fragmanında zirve yaptı. Fragmanda; Sancar’ın Nare’yi üzdüğünü söyleyen Gediz, en yakın dostuna öyle bir itirafta bulunuyor ki… Nare ile evleneceğini söyleyen Gediz, herkesi şaşkına çevirdi.

MENEKŞE’NİN OYUNU ORTAYA ÇIKTI!
Dizinin final sahnesinde ise, Menekşe’nin Sancar’ı kandırmak için kurduğu tuzak ortaya çıktı. Nar eve Gediz’in birbirlerine sarılırken fotoğraflarını herkese dağıtan Menekşe, bu sayede Nare’den kurtulmaya çalıştı. Sancar ise, Menekşe’den şüphelenip telefonuna bakınca tüm gerçeği öğrenmiş oldu. Bunun üzerine Menekşe’yi evden kovan Sancar, Nare’ye ise sahip çıktı.