Atakan Arslan 'Söz'ü anlattı

Söz dizisinde Tim Komutan Yardımcısı Üsteğmen Zafer Yaman rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 27 yaşındaki Arslan...
Giriş Tarihi : 30.03.2017 - 14:10
Güncelleme Tarihi : 30.03.2017 - 14:10
Atakan Arslan 'Söz'ü anlattı

Avatar lakaplı ancak Survivor 2016 şampiyonu Atakan Arslan, başrollerini Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Görkem Sevindik, Nihat Altınkaya ve Aybüke Pusat gibi isimlerle paylaşacağı ilk projesi Söz'ü ve dizideki karakterini anlattı. (Batuhan DURMUŞ - ntv.com.tr)

Atakan Arslan, yakın zamanda Serap Korkmaz ile evlenmiş ve balayı için Endonezya'ya gitmişti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye dönen Atakan, yeni dizisini ntv.com.tr'ye anlattı.

"BU İŞ DEĞİL GÖREV GİBİ"
Söz dizisinde Tim Komutan Yardımcısı Üsteğmen Zafer Yaman rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 27 yaşındaki Arslan şöyle konuştu: "Bu iş bizim için bir projeden daha çok bir görev gibi. Yansıtmak zorunda olduğumuz gerçekleri, yaşanan bazı hayatları ekrana getireceğiz. Bizim için çok önemli sadece basit bir oyunculuk değil."

"SAHİPLENEBİLECEĞİM BİR ROL İSTEDİM"
"Survivor'dan geldiğimden beri pek çok oyunculuk teklifi alıyorum. Aşk ve komedi temalı işler fazla geldi. Tam olarak yansıtabileceğim ve sahiplenebileceğim bir rolde oynamak istedim. İlk bana geldiği zaman çok heyecanlandım çünkü sert, bize yakışabilecek, duruşumuza ve yaşantımıza da uygun bir iş. Bu sebeplerden dolayı bu projeyi kabul ettik."

"O İNSANLAR SAYESİNDE BURADA OTURABİLİYORUZ"
"Biz şu anda burada bu röportajı yapabilelim diye birileri bizim için savaşıyor ve mücadele ediyor. Bu insanlar sayesinde biz şu an burada oturabiliyoruz. Kişisel isteklerinden, kendi hayatlarından, ailelerinden vazgeçiyorlar. Sadece ülkeleri ve vatanları için savaşıyorlar. Bizler de bu insanların hayatlarının görülmesini ve bilinmesini sağlayacağız."

"BEN DEĞİL, SİLAHIM KONUŞUYOR"
"Dizideki rolümde çok fazla konuşmuyorum. Lakap Geveze ama silahım konuşuyor. Teröristler tarafından esir düşürülüyorum ve işkence görüyorum. Bu işkence sonucunda hiç konuşmuyorum ve kurtarılmayı bekliyorum. Ters bir ima yapılmış ve Geveze lakabı verilmiş."

"BORDO BERELİLER GİBİ ASKERLİK YAPTIK"
"Bu rolü dışarıdan bakınca herkes yapabilirim diyebilir. Basit gibi geliyor olabilir, ilk bize geldiğinde bu kadar zorlanacağımızı düşünmemiştik. Ekiple beraber bir kamp yaptık. Çatalca tarafında 15 günlük kampa girdik ve bu süreçte tam olarak Bordo Bereliler gibi askerlik yaptık."

"EĞİTİMLER ADA ŞARTLARI KADAR ZORLADI"
"Sabah kalkıyorduk araziye çıkıyorduk, yemeğimizi orada yiyorduk, dinlenmemizi orada yapıyorduk ve hava cidden soğuktu. Telefon yok, beslenme düzenli tam bir askeri disiplin içerisinde eğitim aldık. Bu süreç beni ada şartları kadar zorladı. Fakat Survivor dünyanın en zor yarışması ama orada yaşadığımız hayat da kolay bir yaşam değildi. Aldığımız eğitimlerle ciddi şekilde zorlandık."

"TAMAMEN GERÇEK BİR HİKAYE"
"Bu tamamen gerçek bir hikayedir. Günümüzde yaşanan sıkıntıları, terörle olan mücadeleyi, yaşanan problemleri ekrana getiriyoruz. Canlandırıyoruz. Ve bizim isimlerini bilmediğimiz pek çok askerimiz bizim için canlarını ortaya koyuyor. Bu çok önemli. Hikayenin bilinmesi gerektiğini, bizim de doğru bir şekilde aktarmamız gerektiğini düşünüyorum. Çıkacağız bir Bordo Bereli'yi oynayacağız ama sadece bunu oynamak değil bizi bir Bordo Bereli izleyince, 'Evet bizim hayatımız bu, bizi çok iyi anlayıp ifade etmişler' demelerini istiyoruz."

"ROLÜ HİSSEDEREK OYNUYORUM"
"Bu işi proje gibi değil sosyal sorumluluk gibi düşünün, herkes bunun bilincinde ve bunu yansıtmak istiyoruz. Rolümü hissederek yapıyorum. Esir düştüğüm sahnelerde falan kendimi yerine koyarak oynuyorum. İlk oyunculuk projem, mükemmel olduğumu iddia edemeyeceğim ama daha iyi olabileceğimi söyleyebilirim. İzleyicilerin de onlar için canını ortaya koyan insanları merak edeceklerini düşünüyorum."