Baba - Oğul buluşması geceye damga vurdu!

Söz 31. Bölümüyle Tüm kişiler kategorisinin yıldızı oldu!
Giriş Tarihi : 30.01.2018 - 10:51
Güncelleme Tarihi : 30.01.2018 - 10:51
Baba - Oğul buluşması geceye damga vurdu!

Söz 31. Bölümüyle Tüm kişiler kategorisinin yıldızı oldu!
Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’  Star TV’de ekrana gelen 31. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 13,08 izlenme oranı %26,32 izlenme payı alarak en çok izlenen yapımı oldu.


#BizBitmeyiz hashtag’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

Yavuz öğrendiği gerçekle yüzleşirken, babası Hamit Karasu (Agah) onun göreve geri dönmesi için engelleri ortadan kaldırmıştır. Yavuz tekrar kutsal üniformasına kavuşurken Hafız, Şükran tarafından hain bir tuzağın içine çekilmek üzeredir.

Tim, Hafız’ın zor durumda olduğu haberini alır almaz harekete geçer. Ama teröristler çoktan hamlesini yapmış ve Hafız’ın etrafını çevirmiştir.

Çolak’ın röportaj hamlesi tüm dünya kamuoyunda büyük bir infiale neden olmuştur. Arkasına rüzgârı aldığını sanan Çolak hain planını devreye sokar.

Çaylak ve Su’nun nişan töreninde aniden gelen bir haber üzerine Tim, Çolak’ın planını bertaraf etmek için harekete geçer. Yavuz ise Agah’la buluştuğu an, Baba-Oğul büyük bir tehlikenin içinde kalırlar. 

“SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.