Birinci değişmedi, Söz zirvede!

Söz, heyecan dolu bölümü ile tüm kişiler kategorisinin birincisi oldu!
Giriş Tarihi : 29.05.2018 - 10:50
Güncelleme Tarihi : 29.05.2018 - 10:50
Birinci değişmedi, Söz zirvede!

Bahar, Nazlı, Güler ve Su kurtulabilecek mi?
Yapımını TIMS&B Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ Tüm Kişiler kategorisinde birinci oldu!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği ve senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “SÖZ”, en çok izlenen dizi oldu!

Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 7,47 izlenme oranı %18,47 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

#TehlikeliOyun hashtag’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’ sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe’yle birlikte Karabayır’a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’den haber alamamaktadır.

İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe’nin amacı Derman’a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur.

Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in kaçırıldığını öğrendiğinde, Yavuz’un elinde, Ataşe’den başka bilgi alabileceği kimse yoktur. Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman’ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.

“SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.