Birinciliğe Söz Verdiler!

Star TV’de ekrana gelen 20. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.
Giriş Tarihi : 07.11.2017 - 10:37
Güncelleme Tarihi : 07.11.2017 - 10:37
Birinciliğe Söz Verdiler!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ Star TV’de ekrana gelen 20. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 11,20 izlenme oranı %26,22 izlenme payı, AB kategorisinde 8,71 izlenme oranı, %21,88 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 9,88 izlenme oranı %22,84 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

'SÖZ', hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı.

#SözŞehidim hashtag’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

Yavuz yanı başındaki Agâh tehlikesinden habersizce robot resmin olduğu dosyayı istihbarata ulaştırmak ister ancak Sancar’ı kurtarmaya gelen teröristler işleri değiştirecektir.

Bu sırada karışlarında Çolak’ı bulan Tim’i ise uzun bir gece beklemektedir. Bir yanda Sancar’ı teslim etmemek ve hastanedeki sivilleri kurtarmak için uğraşan Yavuz, diğer yanda Çolak’ın restorandan yarattığı tehlikeyi önlemek için mücadele edecektir.

Yavuz ve Tim’dekilere ulaşamayan Bahar, Güler’in evinde geldiğinde yabancı bir misafirle karşılaşır. Yardım eli uzattıkları bu misafirin onlar için başka planları vardır.

Kafasındaki kurşunun intikamını almak isteyen Çolak Yavuz’un gelmesini beklemeden yapar hamlesini. Restorandan gelen son telefon Yavuz’u hayati bir tercih yapmak zorunda bırakacaktır.

“SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.