Duygu dolu bölümü ile Söz bu hafta da zirveyi bırakmadı!

Star TV’de ekrana gelen 22. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.
Giriş Tarihi : 21.11.2017 - 10:44
Güncelleme Tarihi : 21.11.2017 - 10:44
Duygu dolu bölümü ile Söz bu hafta da zirveyi bırakmadı!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’  Star TV’de ekrana gelen 22. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 11,14 izlenme oranı %25,43 izlenme payı, AB kategorisinde 8,47 izlenme oranı, %19,65 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

Duygusal sahneleri ile 'SÖZ', hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı.

#SevdamaSöz hashtag’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

Yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır.

Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır.

Resmi işlemler için Karabayır’a gelen Büyük Bey’in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşmaktadır. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz’u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersizdir.

Çolak’ın ‘sözde’ yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim’i harekete geçirir. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilmiştir. Yavuz ve Tim’in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekmektedir artık.

 “SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.