Söz Sosyal Medya’da Çok Konuşuldu

Söz, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaydı.
Giriş Tarihi : 30.05.2017 - 10:50
Güncelleme Tarihi : 30.05.2017 - 10:50
Söz Sosyal Medya’da Çok Konuşuldu

Söz, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaydı.
Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan SÖZ, 9. Bölümü ile ekrana geldi.

Dizi, #Sözvatana etiketi ile dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Yavuz’un Çolak ile yüzleştiği sahnede, ikilinin başarılı oyunculuğu dikkat çekti. Kıdemli Üsteğmen Yavuz’un “biz bu ay-yıldızlı bayrağı katillerden af dilemek için göğsümüzde taşımıyoruz” sözleri sosyal medyada yankı buldu.  

Nefesler tutuldu...
Yavuz çarpışma sonrası bomba dolu araçta bulunamayınca herkes onun teröristi yakalamak için peşinden gittiğini düşündü.

Teröristlerin yola kurdukları tuzaktan bir haber Sebo’yu araçla taşıyan Aşık ve Avcı yolda ilerlerken patlamanın etkisi savrulurlar.  Kazada yaralanan ekip üyelerinin yardımına Geveze ve Kurtdereli koşar.

Dizinin heyecan dolu anlarında uçurumun kenarında kalan Avcı ve Aşık hareket ettikçe araç dengesini kaybetmeye başlar. Araçta sıkışan Avcı son anda itfayenin yetişmesi ile kolunun kesilmesinden kurtulur.

Okulun içerisinde çocuklarla birlikte kalan Nazlı, Güler ve Bahar’ı kurtarmak için Çaylak, Keşanlı ve Karabatak gelirler. Bunu öğrenen Çolak ise bu 3 kadını intikam savaşına dahil etmeye kararlıdır. Okulun etrafını saran teröristler yaklaşırken tim öğrencileri korumaya çalışır.

Yavuz’u kaçıran Çolak’ın yüzleşme sahnesinde heyecan yükseldi. Eziyet görmesine rağmen af dilemeyen Yavuz ilacın etkisi ile nişanlısı Merve’nin hayalini görür.

Erdem, Hafız ve tim Yavuz’u kurtarmak için mücadele verirken Yavuz yanma tehdidi ile yüzyüze gelir. Yavuz teröristlerin elinde yanmak yerine, vurulmayı ister.

Yavuz’un bu talebi Erdem Yarbayı zor  bir kararın eşiğine getirir…
Yapımcılığını TIMS&B’nin , üstlendiği “Söz” her Pazartesi 20.00’de Star’da.