'Söz' Timi Ejder'e emanet!

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’, dev prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.
Giriş Tarihi : 03.04.2017 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 03.04.2017 - 11:00
'Söz' Timi Ejder'e emanet!

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi  ‘SÖZ’, 3 Nisan Pazartesi Star TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’ın yazdığı, ‘SÖZ’, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alıyor.

Türkiye'de Bir İlk
Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’, dev prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden ‘SÖZ’ dizisinin çekimlerinde bir ilke imza atılarak, Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvet Timi’nin de kullandığı yerli üretim Nurol Makina yapımı 'Ejder Yalçın 4x4' isimli muharebe aracı kullanılıyor. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve maliyeti 550 bin Euro değerindeki Ejder Yalçın aracı, el yapımı patlayıcı, mayın, roket dahil her türlü bombaya karşı tam koruma sağlama özelliğine sahip.

Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Ölüme Yürüyenler
SÖZ’ de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.